Elvis Moon Pie
Ten przepis służy 6. Jeśli $2.5 za porcję spada w budżecie, Elvis Moon Pie może być wielki bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 915 kalorii. Jeśli masz żelatynę, banany, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Placki Księżycowe-Orange Creamsicle Moon Placki, Pies Elvis, oraz Gruby Elvis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do makaroników: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Umieść orzeszki ziemne i cukier cukierniczy w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż osiągnie konsystencję mąki, około 5 minut.
Białka i granulowany cukier ułożyć w mikserze i ubijać do uzyskania jędrnych szczytów.
Używając gumowej szpatułki, powoli składaj mieszaninę orzeszków ziemnych / cukru, jedną trzecią na raz, aż do pełnego włączenia, uważając, aby nie pozwolić mieszaninie "upuścić."Rura ciasto za pomocą worka orurowania lub torba ciasto na przygotowane blachy do pieczenia (sześć 3-calowe rundy na każdej tacy) o 1 cal od siebie.
Piec na złoty kolor i ładnie risen, 15 do 17 protokół.
Niech reszta 20 minut, a następnie usunąć makaroniki z blach do pieczenia.
Na kompot: Render boczek w patelni saute na małym ogniu, aż chrupiące i rumiane.
Dodać pokrojone banany i gotować podczas zacierania. Następnie dodaj brązowy cukier, rum i sok z limonki i kontynuuj gotowanie zmiksowanej mieszaniny, aż nie pozostanie płyn.
Umieść żelatynę w misce miksera stojącego wraz z 1/2 szklanki wody. Przystawka do trzepaczki w pogotowiu.
W małym rondlu połącz pozostałą 1/2 szklanki wody, cukier granulowany, syrop kukurydziany i sól.
Umieścić na średnim ogniu, przykryć i pozostawić do gotowania przez 3 do 4 protokół. Odkryć, klip termometr cukierki na boku patelni i nadal gotować, aż mieszanina osiągnie 240 stopni F, 7 do 8 protokół. Gdy mieszanina osiągnie tę temperaturę, natychmiast usuń z ognia.
Włącz mikser na małą prędkość i, podczas pracy, powoli wlać syrop cukrowy z boku miski do mieszaniny żelatyny. Po dodaniu całego syropu zwiększ prędkość do wysokiej. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina stanie się bardzo gęsta i będzie letnia, 12 do 15 minut.
Dodaj wanilię w ostatniej chwili ubijania.
Umieścić jeden makaronik upieczony-strona w dół.
Dodać miarkę kompot, około 3 łyżki. Przykryć kompot 1 łyżką batem marshmallow. Za pomocą palnika ręcznego, upiec pianki, aż zbrązowieje. Wierzch z innym makaronem, upieczony-side up. Powtórz z pozostałymi składnikami.