Edamame "Guacamole" z chipsami pita z Chile

Need a wegańskie danie główne? Edamame "Guacamole" z Chile pył chipsy Pita może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś ciepłą wodę, chili w proszku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Za ' atar-odkurzone chipsy Pita, Dip karczochowo-krabowy z wiórkami Pita posypanymi kminkiem, oraz Guacamole Z Frytkami Tortilla Z Kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czysty 3 szklanki edamame, 1/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i ciepłej wody w robocie kuchennym; odstawić. Posiekaj 1 szklankę edamame i połącz z czerwoną cebulą, pieczoną czerwoną papryką, żółtą papryką, sok z limonki, jalapeo, 1 łyżeczka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, kolendra, pietruszka, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Złóż do czystego. Pitas pokroić w ósemki i posmarować oliwą z oliwek; posypać 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i chili w proszku.
Podawać z mieszaniną edamame.