Easy Whiskey-Waniliowe Ciastka Poke
Łatwe Whiskey-wanilia Poke ciasta może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1371 kalorii, 19g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $4.37 za porcję. Mieszanka cukru pudru, whisky, betty mix ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Łatwe Ciasta Whiskey, Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne, oraz Boozy Irish Whiskey Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9 (5x3-inch) Patelnie bochenek z gotowania sprayu.
W dużej misce, ubić ciasto mix, pudding mix, mleko, olej,1/4 szklanki whisky i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut.
Dodaj 2 szklanki orzechów włoskich; pokonać 1 minutę (ciasto będzie bardzo grube). Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regałach chłodzących.
Podczas gdy ciasta są jeszcze ciepłe, w innej dużej misce, ubić roztopione masło, 1 1/2 szklanki whisky i cukier puder z trzepaczką, aż będzie gładka. W małej misce, rezerwy 1 1/2 szklanki lukier w małej misce; odstawić.
Z bambusowym szaszłykiem, w każdym cieście otwory.
Wlać część pozostałego lukru na wierzchy ciasta; niech namoczyć w 1 minutę. Powtarzaj, aż wszystkie lukry zamoczą się w ciastkach.
Do zarezerwowanych 1 1/2 szklanki lukru, dodać 2 szklanki orzechów włoskich. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego na wierzchy ciast. Całkowicie schłodzić, 45 do 60 minut.