Easy Vegetable Chow Mein
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać łatwe warzyw Chow Mein spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 989 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, makaron chow mein, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy vegetable chow mein, easy vegetable chow mein {guest post}, oraz Warzywo Chow Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bulion, skrobię kukurydzianą, sos ostrygowy i sos pieprzowy; odstawić.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Czosnek i mrożone warzywa gotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać z mieszanką coleslaw i bulionu. Gotować i mieszać 1 1/2 protokół.