Easy Twinkie® Cake

Easy Twinkie® Cake
Easy Twinkie® Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 997 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, krem z prawoślazu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tort Twinkie Bundt, Hostessa Twinkie Biszkopt, oraz Twinkie Sushi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło i mąka dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić 1/2 szklanki roztopionego i ostudzonego masła i jaj razem w misce z mikserem elektrycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj żółty mix ciasto, woda, i pudding mix; beat na średniej prędkości, aż ciasto jest gładkie i grube, o 1 minutę. Podziel ciasto między przygotowanymi patelniami na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yellow Cake MixYellow Cake Mix
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
WodaWoda
4
Piec ciasta w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut. Schłodzić ciasta przez 5 minut na patelniach przed przeniesieniem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Beat 1/2 szklanki zmiękczonego masła i ekstraktu wanilii razem w misce z mikserem elektrycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać krem z prawoślazu i ubić na gładką masę. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
7
Wlać śmietanę ubijającą do mieszanki kremów marshmallow, zwiększyć prędkość do wysokiej, i ubijać, aż lukier będzie gładki i puszysty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
LukierLukier
8
Umieść jeden schłodzony placek Okrągły na talerzu.
9
Rozłóż około 1/3 lukru na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Umieścić drugi tort na wierzchu warstwy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
11
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn