Easy Twinkie® Cake
Easy Twinkie® Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 997 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, krem z prawoślazu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tort Twinkie Bundt, Hostessa Twinkie Biszkopt, oraz Twinkie Sushi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło i mąka dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Ubić 1/2 szklanki roztopionego i ostudzonego masła i jaj razem w misce z mikserem elektrycznym.
Dodaj żółty mix ciasto, woda, i pudding mix; beat na średniej prędkości, aż ciasto jest gładkie i grube, o 1 minutę. Podziel ciasto między przygotowanymi patelniami na ciasto.
Piec ciasta w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut. Schłodzić ciasta przez 5 minut na patelniach przed przeniesieniem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Beat 1/2 szklanki zmiękczonego masła i ekstraktu wanilii razem w misce z mikserem elektrycznym.
Dodać krem z prawoślazu i ubić na gładką masę. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż do połączenia.
Wlać śmietanę ubijającą do mieszanki kremów marshmallow, zwiększyć prędkość do wysokiej, i ubijać, aż lukier będzie gładki i puszysty, o 1 minutę.
Umieść jeden schłodzony placek Okrągły na talerzu.
Rozłóż około 1/3 lukru na wierzchu ciasta.
Umieścić drugi tort na wierzchu warstwy lukier.
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciast.