Easy Tortellini Carbonara
Łatwe Tortellini Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 53 centów za porcję. Ta przystawka ma 142 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś classico kremowy sos do makaronu alfredo, oscar mayer Center cut boczek, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tortellini Carbonara, Tortellini Pasta Carbonara, oraz Łatwe Risotto Carbonara.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, gotować boczek w średnim nonstick patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni.
Dodać sos i groszek na patelni; gotować 1 min. na małym ogniu lub do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Dodać mieszankę sosu, boczek i ser; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.