Easy Mango Salsa
Easy Mango Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka soku z limonki, czosnku, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Easy Mango Salsa, Easy Mango Salsa, oraz Łatwa Salsa Mango: Słodka, Pikantna Perfekcja.
Instrukcje
Wymieszać Mango, zielona cebula,czosnek, kolendra, sok z limonki, i sok pomarańczowy razem w misce. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."