Easy German Biscuits
Przepis easy German Biscuits jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, olej roślinny, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Angel Biscuits: łatwe ciastka z drożdżami, Łatwe Naleśniki Niemieckie, oraz So-Easy German Chocolate Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
Dodać mieszaninę drożdży, maślankę i olej; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin. Uderz w dół. Obrócić na obsypaną mąką powierzchnię i rozwałkować do 1-cala. grubość.
Cięcie 2-w. obcinacz do biszkoptów i miejsce 2-w. osobno na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 12 minut.