Easy German Bierocks (Runza)

Easy German Bierocks (Runza)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj łatwe Niemieckie Bierocki (Runza). Ten przepis służy 36 i kosztuje 46 centów za porcję. Ta przystawka ma 120 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie Bierocki, Kraut Bierocks - Niemiecki Hamburger Z Kapusty, oraz Easy Bierocks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać mieloną wołowinę i gotować, aż będzie krucha i nie będzie już różowa, o 5 protokół. Wymieszać posiekaną cebulę, i gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać pokrojoną kapustę; gotować i mieszać, aż kapusta zmięknie, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem, a następnie rozprowadzić mieszaninę na blasze do ostygnięcia, aż ostygnie na tyle, by wystarczyło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Gdy mieszanina ostygnie, spłaszcz bułkę obiadową i umieść kilka łyżek mieszanki kapusty na środku. Przeciągnij krawędzie ciasta na nadzienie i szczypta do uszczelnienia. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozgrzać olej w frytkownicy lub patelni elektrycznej do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Smażyć bierocks kilka na raz w rozgrzanym oleju z obu stron, aż złoty kolor brązowy, 5 do 7 minut; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia4
Magazyn