Easy-Does-It Granola

Easy-Does-It Granola
Easy-Does-It Granola może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 488 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz truskawki, masło, połówki orzecha włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, Biscoff Granola {easy granola }, oraz Łatwa, Niskotłuszczowa Granola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 2 duże płytkie blachy do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść orzechy włoskie i migdały na jednym arkuszu i tosty na złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TostyTosty
3
Ostudzić, następnie grubo posiekać i odstawić.
4
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 149°. podziel owies między blachy do pieczenia. W średniej misce roztopić masło w kuchence mikrofalowej. Wymieszać z miodem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
5
Mieszamy na płatki owsiane i dobrze mieszamy gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Rozprowadzić owies w równomiernej warstwie i piec, mieszając raz i zmieniając pozycje patelni w połowie, do złotego koloru, około 30 minut (mieszanina będzie chrupiąca, gdy ostygnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do dużej miski, ostudzić, dodać pozostałe składniki, i dobrze wrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej do jednego miesiąca.
1
Solone palone zielone (nieobrobione) nasiona dyni, zwane również pepitas, można znaleźć w większości specjalistycznych sklepów spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia12
Magazyn