Easy Deviled Eggs

Easy Deviled Eggs
Easy Deviled Eggs to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szarą musztardę Poupon dijon, jajka ugotowane na twardo, miracle whip dressing i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Easy Deviled Eggs & Ham, oraz Easy Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka pokroić wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
2
Usunąć żółtka; umieścić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodać sos i musztardę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
4
Łyżka do połówek białek; posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
PaprykaPapryka
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn