Easy Calzones
Easy Calzones może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 492 kalorie, 34g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz ser mozzarella, ząbki czosnku, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Easy Calzones, Easy Chicken Calzones, oraz Easy 7-Ser Calzones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cook ground round, cebula, i czosnek w dużej patelni na średnim ogniu, aż mielona wołowina kruszy się i nie jest już różowy;dobrze spuścić. Powrót do patelni; wymieszać w 1/2 sos spaghetti Puchar i włoskiej przyprawy.
Rozwiń Francuski Bochenek; przetocz się na 16-calowy kwadrat.
Pokroić w 4 kwadraty; łyżka 1/2 szklanki ziemi okrągłej mieszaniny w środku każdego kwadratu. Na wierzchu kromkę sera mozzarella. Złóż, aby utworzyć trójkąt, naciskając krawędzie do uszczelnienia.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 12 do 15 minut lub aż rumiane.
Podawać z pozostałym sosem spaghetti.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Ragu Mushroom & Green Pepper Chunky Garden style do sosu spagetti.