Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny

Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny
Łatwy Bacalao-portorykański gulasz rybny wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 28 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 45. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, oliwki nadziewane pimento i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny, Portorykański gulasz rybny (bacalao), oraz Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni o wysokiej wielkości lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj ryby, pomidory i ich soki, chile pieprz, kolendra, oliwki, kapary, oregano i sól; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać do 1/2 szklanki wody, jeśli mieszanina wydaje się sucha. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Zdjąć z ognia.
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, w razie potrzeby przyozdobione awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia5
Magazyn