Łatwy Bacalao-portorykański gulasz rybny wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 28 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 45. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, oliwki nadziewane pimento i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny, Portorykański gulasz rybny (bacalao), oraz Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni o wysokiej wielkości lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodaj ryby, pomidory i ich soki, chile pieprz, kolendra, oliwki, kapary, oregano i sól; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać do 1/2 szklanki wody, jeśli mieszanina wydaje się sucha. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
6
Zdjąć z ognia.
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, w razie potrzeby przyozdobione awokado.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.