Dżem z granatów i gruszek

Dżem z granatów i gruszek
Dżem z granatu i gruszki może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytryny, cukier, nasiona granatu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka z granatów, gruszek i pistacji z kremowym sosem z granatów + tygodniowe Menu, Gruszka Granat Mule, oraz Gruszka Granat Martini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier, gruszkę, sok z granatów i wino w dużym rondlu na średnim ogniu; mieszaj, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; dusić 25 minut lub aż gruszka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
CukierCukier
GruszkaGruszka
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; rozgnieść masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Dodać nasiona granatu i masło; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pektyny owocowe. Powrót mieszaniny do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Pektyna OwocowaPektyna Owocowa
MasłoMasło
4
Zdjąć z ognia; wymieszać skórkę cytryny i rozmaryn. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
RozmarynRozmaryn
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn