Dżem figowo-imbirowy

Dżem figowo-imbirowy
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Dżem figowo-imbirowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krystalizowany imbir, wodę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Domowe Fig Newtons, oraz Pieczone Figi Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub aż gruby, często mieszając. Schłodzić; wlać do szczelnych pojemników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Uwaga: dżem Fig i imbir Przechowywać w lodówce w szczelnych pojemnikach do sześciu tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn