Dżem Brzoskwiniowo-Rozmarynowy
Dżem brzoskwiniowo-rozmarynowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 75 porcji z 57 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, sproszkowane pektyny owocowe, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Koktajl brzoskwiniowo-rozmarynowy, oraz Brzoskwiniowo-rozmarynowa chrupka.
Instrukcje
Przynieś pierwsze 5 składników do pełnego wrzenia w holenderskim piekarniku. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodać cukier do mieszanki brzoskwini i doprowadzić do pełnego wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Usuń i wyrzuć gałązki rozmarynu; usuń pianę.
Wlać gorącą mieszaninę natychmiast do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając do 1/4 cala od góry.
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski.
Proces w łaźni z wrzącą wodą 10 minut.