Dziś Kolacja: Zupa Pomidorowa Z Jajkiem

Dziś Kolacja: Zupa Pomidorowa Z Jajkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać obiad dzisiaj: zupa pomidorowa jajko Drop spróbować. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej canolan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 63 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Zupa Z Jajkiem, Kolacja Dziś Wieczorem: Czerwona Soczewica I Zupa Pomidorowa, oraz Dziś Kolacja: zupa Chlebowo-pomidorowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 4-quart ustawionym na średnim. Gdy mieni się, dodać cebulę i gotować do miękkości, o cztery minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pomidory i sól, dobrze wymieszać, a następnie przykryć rondel i gotować, aż pomidory pomidory zostały podzielone, o pięć minut. Od czasu do czasu wymieszać i zmniejszyć ogień, aby zapobiec przywieraniu pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć pokrywę i dodać sos rybny i wieprzowinę. Dobrze wymieszać drewnianą łyżką, aby rozbić mieloną wieprzowinę na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Sos RybnySos Rybny
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Wlać wodę, podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować odkryte przez 15 protokół. Podczas gdy zupa gotuje się odtłuścić wszelkie szumowiny, które wyłaniają się na powierzchnię za pomocą łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Wyłączyć ogień, a następnie wlać lekko ubite jajka do rondla w szerokim kręgu. Następnie delikatnie mieszaj drewnianą łyżką, aby rozbić jajko na kawałki przypominające Szyfon. Kadzi zupę do miski i udekorować kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn