Dziś Kolacja: miecznik z masłem ziołowym cytrynowym

Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Kolacja dziś wieczorem: miecznik z cytrynowym masłem ziołowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka steków z miecznika, szczypiorek, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Karczochy Z Masłem Cytrynowym, Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Masłem Cytrynowym, oraz Kolacja: Grillowany kurczak z sosem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj uchwyt łopatkowy do miksera stojącego.
Dodać zmiękczone masło i włączyć mikser. Ubij masło, aż będzie puszyste, około dwóch minut. Za pomocą szpatułki, zeskrobać po bokach miski, i dodać sok z cytryny, sos Worcestershire, pietruszka, szczypiorek, sól, i czarny pieprz.
Wymieszać, aż dobrze połączone.
Przenieść masło do kawałka pergaminu lub folii.
Zwijamy masło do " ciasnego cylindra, o grubości około 1 ¼ cala. Skręcamy końce zawijania, a następnie przekładamy masło do lodówki.
Dodaj łyżkę oleju rzepakowego do ciężkiego dna 12-calowej patelni ze stali nierdzewnej ustawionej na średnim ogniu. Ostrożnie dodać steki z miecznika. Gotować, aż dobrze rumiane, o dwie minuty. Odwróć steki, a następnie brązowy z drugiej strony, około dwóch minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż steki są całkowicie gotowane, osiem do dziesięciu minut.
Podawać steki z około łyżką lub tak masła ziołowego cytryny. Ja również służył to z boku kapusty smażonej.