Dziś Kolacja: kotlety schabowe z polewą miętową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: kotlety wieprzowe z polewą miętową. Ten przepis służy 2. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, Burbon, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety Schabowe I Groszek Cukrowy Z Polewą Miętową, Kotlety schabowe i groszek cukrowy z polewą miętową, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pikantne Kotlety Jagnięce Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion, cukier, ocet i połowę bourbona na małej patelni. Rozgrzać na średni i gotować, aż cukier się roztopi. Wyłącz ogrzewanie i ustaw bok.
Kotlety osuszyć papierowymi ręcznikami, a następnie doprawić solą, pieprzem i szczyptą ziela angielskiego z każdej strony.
Dodaj masło do dużej patelni ustawić na średnim ogniu. Po stopieniu wrzucić kotlety. Gotować przez około 3 do 4 minut boku, aż gotowane przez. Odstawić kotlety na talerz.
Wlać bulion i mieszaninę bourbon. Gotować na średnim ogniu przez 2 minuty.
Dodaj resztę bourbona, obróć ogień na średnio wysoki i gotuj, często mieszając, aż mieszanina pokryje tylną część łyżki. Wyłączyć ogień i dodać miętę.