Dziki ryż i szczypiorek Bâtardes

Dziki ryż i szczypiorek Bâtardes
Need a wegetariańska przystawka? Dziki ryż i szczypiorek Bâtardes może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, białka jaja, gruba sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Dziki ryż i szczypiorek Bâtardes, Wędzony dziki łosoś Irlandzki z naleśnikami ze szczypiorkiem, oraz Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym.

Instrukcje

1
Wymieszać 4 szklanki mąki chlebowej i następne 3składniki w dużej misce ciężkich-dutystand mikser wyposażony w uchwyt łopatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać 1 szklankę plus 2 łyżki wody i maślanki w małym rondlu na niskim ogrzaniu tylko do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mieszaniny 35°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać gotowany dziki ryż i szczypiorek mieszankę toflour; dodać mieszaninę maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4
Mixon niskiej prędkości, aż ciasto tworzy grubej kuli, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Pozostaw ciasto w mikserze5 minut. Wymień mocowanie łopatek na Mixer za pomocą haka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Ciasto wymieszać aż będzie gładkie, elastyczne i lekko lepkie, ale nie kleiste, dodając więcej mąki przez łyżkę stołowąp potrzebne, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Lekko olej dużej miski. Uformuj kulkę do ciasta; umieść w przygotowanej misce, obracając się, aby pokryć olejem. Przykryć plastikową owijką i przechowywać w lodówce przez noc (ciasto będzie risevery slowly; nie dziurkować ciasta w dół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia, przykryte, w ciągu-freearea w temperaturze pokojowej 1 1/2 do 2 godzin przed ukształtowaniem (ciasto nie może się podwoić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Linia duża obramowana blacha do pieczenia z papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Ciasto przełożyć na rozlaną powierzchnię; podzielić na 2 równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
11
Rozwałkować każdy kawałek ciasta do 8x6-inchrectangle. Zaczynając od 1 długiego boku, zwiń każdy prostokąt, aby przypominał torpedę. Usefingers szczypta szew zamknięty i taperends przez toczenia każdy Bochenek tam iz powrotem na powierzchni roboczej, tworząc bâtardes około 11 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Przenieś do prepareddbaking arkusz, odstęp 4 cale od siebie; spray z nonstick spray. Pokrowiec luźno z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
13
Niech bochenki wznoszą się w warmdraft-free area aż do prawie dwukrotnie involume, 1 do 1 1/2 godziny.
14
Umieść stojak na środku piekarnika; podgrzewaj do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Pieczywo posmarować glazurą jajeczną; wstawić do piekarnika. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 218°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Piec, aż bochenki są dmuchane i lekko rumiane, i dźwięk hollowwhen dotknął na dole, 35 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Przenieść bochenki do stelaża; schłodzić co najmniej 1 hour.DO przed nami: chłodne bochenki całkowicie. Owinąć folię, a następnie zamknąć w zamykanej plastikowej torebcei zamrozić do 2 tygodni. Odwilż w temperaturze pokojowej. W razie potrzeby, rewarm loaveswrapped w folii w 177° piekarnik około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
18
Bochenki pokroić w poprzek na plasterki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn