Dziki i brązowy ryż

Dziki i brązowy ryż
Dziki i brązowy ryż jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz pod ręką wodę, mielony tymianek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù, Orzechowy Brązowy Dziki Ryż, oraz Sałatka z dzikim i brązowym ryżem.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu moczyć dziki ryż we wrzącej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; dokładnie spłukać.
3
W dużej patelni lub holenderski piekarnik, połączyć odsączony dziki ryż, brązowy ryż, cebula, marchew, seler, bulion z kurczaka, tymianek, majeranek, sól, i czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Dziki RyżDziki Ryż
MajeranekMajeranek
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn