Dzieci Z Piernika W Czekoladzie
Dzieci z piernika w czekoladzie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielony imbir, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gotowanie z dziećmi: Chocolate Covered S ' mores Grahams, Ciasto Piernikowe W Czekoladzie, oraz Pierniki Pokryte Białą Czekoladą Oreos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Ubić pierwsze 7 składników w dużej misce, aby wymieszać. Wymieszać brązowy cukier, masło i melasę w średnim rondlu na małym ogniu, aż się stopi. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Ubić jajko w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo miksturę melasy ubijać na jajko. Używając miksera elektrycznego, stopniowo ubijaj mieszaninę melasy w mieszaninę mąki, aż do momentu wymieszania.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 12x10 cali.
Pierniki wycinamy foremkami do ciastek.
Przenieść do blach do pieczenia, odstępy 1 cal od siebie. Zbierz resztki i rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni; Wytnij dodatkowe ciasteczka. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte.
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż nadmuchane i topy są twarde, o 10 protokół. Schłodzić na prześcieradle 5 minut.
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić.
Umieść stojak nad obramowaną blachą do pieczenia. Wymieszaj czekoladę i olej w górnej części podwójnego kotła ustawionego na ledwo gotującej się wodzie aż do stopienia. Trzymając dół 1 ciastka, zanurz górę w czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar kapał.
Przenieść ciasteczka, czekolada-side up, do przygotowanego stojaka. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i czekoladą. Udekoruj ciasteczka cukierkami lub imbirem. Schłodzić ciasteczka, aż czekolada jest ustawiona, o 30 minut. (Ciasteczka mogą być wykonane 3 dni wcześniej. Przechowywać w pojedynczej warstwie w hermetycznym pojemniku w lodówce.)
Pozostawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.