Dzieci Z Piernika W Czekoladzie

Dzieci Z Piernika W Czekoladzie
Dzieci z piernika w czekoladzie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielony imbir, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gotowanie z dziećmi: Chocolate Covered S ' mores Grahams, Ciasto Piernikowe W Czekoladzie, oraz Pierniki Pokryte Białą Czekoladą Oreos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić pierwsze 7 składników w dużej misce, aby wymieszać. Wymieszać brązowy cukier, masło i melasę w średnim rondlu na małym ogniu, aż się stopi. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Zdjąć z ognia.
4
Ostudzić 10 minut.
5
Ubić jajko w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo miksturę melasy ubijać na jajko. Używając miksera elektrycznego, stopniowo ubijaj mieszaninę melasy w mieszaninę mąki, aż do momentu wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 12x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Pierniki wycinamy foremkami do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
8
Przenieść do blach do pieczenia, odstępy 1 cal od siebie. Zbierz resztki i rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni; Wytnij dodatkowe ciasteczka. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż nadmuchane i topy są twarde, o 10 protokół. Schłodzić na prześcieradle 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić.
11
Umieść stojak nad obramowaną blachą do pieczenia. Wymieszaj czekoladę i olej w górnej części podwójnego kotła ustawionego na ledwo gotującej się wodzie aż do stopienia. Trzymając dół 1 ciastka, zanurz górę w czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Przenieść ciasteczka, czekolada-side up, do przygotowanego stojaka. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i czekoladą. Udekoruj ciasteczka cukierkami lub imbirem. Schłodzić ciasteczka, aż czekolada jest ustawiona, o 30 minut. (Ciasteczka mogą być wykonane 3 dni wcześniej. Przechowywać w pojedynczej warstwie w hermetycznym pojemniku w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Pliki CookiePliki Cookie
ImbirImbir
13
Pozostawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn