Dziczyzna Nadziewane krewetki w boczku
Dziczyzna Nadziewane krewetki w boczku jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Jeśli masz boczek, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Blackened krewetki Wrap z BBQ boczek i Cajun Remoulade, Krewetki Nadziewane Boczkiem Krabowym, oraz Grillowanie: zawinięte w boczek, Jalapeno i krewetki nadziewane serem.
Instrukcje
Połącz dziczyznę, wieprzowinę, Bazyl, pietruszkę, czosnek, szalotkę, jajka oraz sól i pieprz i dobrze wymieszaj.
Zrobić nacięcie wzdłuż tyłu każdej krewetki i rzeczy z mieszanką wieprzową. Zabezpieczyć owijając pół plasterka bekonu wokół każdej krewetki. Broil aż mięso farsz jest gotowane i boczek jest złoty brąz, uważając, aby uniknąć overcooking krewetki.