Dyniowo-Czekoladowe Ciasteczka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 28 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, dynię, półsłodkie kawałki czekolady piekarskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka, Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka, oraz Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij masło, cukry i przyprawę z dyni w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj jajko, dynię i wanilię; dobrze wymieszaj. Stopniowo ubijaj w mieszance mąki, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszać z czekoladą i orzechami.
Spadek przez heaping łyżki stołowe, 2 cale od siebie, na blach do pieczenia.
Piec 12 do 13 min. lub aż lekko zbrązowieje. Ostudzić na blasze 1 min.; usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.