Dynie Serowe
Dynie serowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 576 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać orzeszki ziemne, Cheddar pack ser jedzenie, małe kawałki pietruszki liści, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczone dynie ze szpinakiem, pieczarkami i serem, Serowy Krakers Słomkowy Dynie (Pięcioskładnikowy Piątek), oraz Rukola Z Rzodkiewką, Pestkami Dyni I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia mały talerz do serwowania z woskowanym papierem.
Zwiń każdy poziom łyżki zimnego sera w kulkę; umieść na woskowanym papierze wyłożonym talerzem do serwowania. Przechowywać w lodówce 10 do 15 minut dla łatwiejszej obsługi.
Z końcem wykałaczki narysuj grzbiety wokół kulek, aby przypominały dynie. Dno kulek serowych zanurzyć w posiekanych orzeszkach ziemnych.
Tuż przed podaniem włóż połówki precla do kulek serowych na łodygi dyni. Udekorować natką pietruszki na liście. Przechowywać w lodówce.