Dynia Żołędziowa Faszerowana Wołowiną
Dynia Żołędziowa faszerowana wołowiną wymaga około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 184 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka cebuli, przetartej szałwii, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wołowina + Dynia Żołędziowa Faszerowana Grzybami, Mielona Wołowina Faszerowana Dynia Żołędziowa, oraz Faszerowana Dynia Żołędziowa z mieloną wołowiną, jarmużem i brukselką.
Instrukcje
Odwróć squasha w 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Dodaj wodę i przykryj folią.
Piec w temperaturze 375° przez 50-60 minut lub do miękkości.
W międzyczasie gotuj wołowinę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odcedzić. Dodaj mąkę, sól i szałwię, aż się połączą.
Dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania. Dodaj ryż.
Przenieś dynię na blachę do pieczenia. Wypełnij jamę mieszanką mięsną.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika; posypać serem i piec 3-5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.