Dynia z kokosem i Curry
Przepis dynia z kokosem i Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, curry, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dyniowe Curry Kokosowe, Pumpkin Coconut Curry Pot Pie, oraz Zupa dyniowa kokosowo-curry.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w średnim sosie.
Dodać cebulę i gotować przez około 5 protokół.
Dodać czosnek i dynię i gotować przez około 2 minuty na średnim ogniu.
Dodaj mleko kokosowe, kminek, curry, sól, pieprz i pokruszony czerwony pieprz. Przykryć i gotować przez 10 minut.
Dodać rozdrobniony kokosowy, wymieszać i gotować przez 2 minuty więcej.