Dynia z kokosem i Curry

Dynia z kokosem i Curry
Przepis dynia z kokosem i Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, curry, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dyniowe Curry Kokosowe, Pumpkin Coconut Curry Pot Pie, oraz Zupa dyniowa kokosowo-curry.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w średnim sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Małych Papryczek Poblano6 Małych Papryczek Poblano
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować przez około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Dodać czosnek i dynię i gotować przez około 2 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik SpożywczyCzerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik Spożywczy
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
4
Dodaj mleko kokosowe, kminek, curry, sól, pieprz i pokruszony czerwony pieprz. Przykryć i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub RomanoHojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
5
Dodać rozdrobniony kokosowy, wymieszać i gotować przez 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn