Dynia Solony Karmel Blondies

Dynia Solony Karmel Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać dyni Solone Karmel Blondies spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka soli kuchennej, polewa karmelowa, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 10 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Solony Karmel Blondies, Solone Karmelowe Blondynki, oraz Solone Karmelowe Blondynki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce wymieszać karmelową polewę i sól morską; odstawić. W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól kuchenną, cynamon i gałkę muszkatołową. W dużej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól MorskaSól Morska
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj jajko, wanilię i dynię; beat aż dobrze wymieszane. Powoli dodać mieszaninę mąki, ubijając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 10 minut; wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wlać 3/4 szklanki reserved karmel polewy na częściowo upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Pozostałe ciasto rozprowadzić na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Piec od 30 do 40 minut dłużej lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
10
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
11
Skropić pozostałą polewą karmelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn