Dynia Pachnąca Kminkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj squasha o zapachu kminku. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 47 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, squash, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kminek Pachnący Smażeniem, Marchew Pachnąca Kminkiem, oraz Kminek Pachnący Buraczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki squasha, pokroić bokiem, na blasze do pieczenia; skropić olejem.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut.
Gotować kminek na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając i wstrząsając, 3 do 4 minut lub do pachnącego.
Połącz kminek, sól i czerwoną paprykę w małej misce.