Dynia Pachnąca Kminkiem

Dynia Pachnąca Kminkiem
Squash o zapachu kminku może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, spróbuj build-a-meal, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kminek Pachnący Smażeniem, Marchew Pachnąca Kminkiem, oraz Kminek Pachnący Buraczkami.

Instrukcje

1
Połówki squasha, pokroić bokiem, na blasze do pieczenia; skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut.Gotować kminek na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając i wstrząsając, 3 do 4 minut lub do pachnącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Połącz kminek, sól i czerwoną paprykę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać squashem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn