Dynia maślana z Pepitas
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Dynia dyniowa Spread z Pepitas może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 17 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, sól, pestki dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z dyni, suszoną żurawiną i Pepitas, Dynia Maślana i tahini Spread, oraz Dynia Masłowa na grzankach serowych.
Instrukcje
Miejsce dyni w średnim rondlu; przykryć wodą 2 cale powyżej squash. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do miękkości.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodać szałwię i następne 4 składniki (przez czerwony pieprz); podsmażyć 2 protokół. Super.
Umieść squash, mieszankę cebuli i suszone na słońcu pomidory w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Łyżka do średniej miski; posypać pestkami dyni.