Dynia Faszerowana Serem, Boczkiem I Chipotle Chiles
Nadziewane dynia z serem, boczek i Chipotle Chiles może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 605 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać gałkę muszkatołową, gruyere, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Smażone oliwki i Chili Nadziewane kozim serem, oraz Mincemeat faszerowane Chiles: Otros Chiles en Frio dla podobnych receptur.