Dynia Crisp
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, dynię, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Crisp, Dynia Crisp, oraz Dynia crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Ciasto wymieszać równomiernie na mieszaninie dyni; posypać równomiernie pekan.
Masło rozpuścić równomiernie na orzechach pekan.
Piec w 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 5 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną, jeśli chcesz.
W razie potrzeby posypać gałką muszkatołową.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy przepisu Betty Crocker Super Moist Butter Yellow Cake