Dynia afrykańska i pochrzyn

Dynia afrykańska i pochrzyn
Afrykański Squash i Yams może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 197 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 2 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to afrykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Dynia afrykańska i pochrzyn, Gulasz z afrykańskiego squasha i ciecierzycy, oraz Afrykański Gulasz Z Orzeszków Ziemnych Z Krewetkami I Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut. Gotować na wolnym ogniu około 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Wyposażenie

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Pinotage Warwick Estate z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Warwick Estate Pinotage
Warwick Estate Pinotage
Wino ma fioletowy odcień w kieliszku. Nos kusi aromatami ciemnej wiśni, skórki pomarańczy, drewna cedrowego, goździków, lukrecji, cynamonu i gorzkiej czekolady. Podniebienie jest pełne i okrągłe z dojrzałymi jedwabistymi taninami.Dobrze komponuje się z pierś z drobiu Guinee z sosem z port cherry, wolno gotowanym gulaszem z dziczyzny i bakłażanem parmigiana pieczonym w piecu do pizzy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn