Dyni z szalotką i szałwią
Dyni z szalotki i szałwii może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dyni Z Szalotką I Szałwią, Zupa z dyni i szałwii z bułką tartą z szałwii, oraz Makaron z pieczoną dynią maślaną i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować szalotki i squash, mieszając, aż szalotki są zmiękczone, o 5 protokół.
Dodaj bulion, brązowy cukier, szałwię i sól, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić, pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu, aż squash będzie miękki, 8 do 10 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać z octem, pieprzem i solą do smaku.