Dyni z pikantnym chilli

Dynia piżmowa z pikantnym chilli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga fasoli, mielonego kminku, cebuli i połowy 20 g pęczka kolendry. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony kurczak z dyni, chorizo i chilli, Zupa z dyni z chilli i crème fraîche, oraz Pikantny Haszysz Z Dyni Ze Szczawiu I Olejem Z Pestek Dyni.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Dynię natrzeć odrobiną oleju, a następnie upiec na blasze do pieczenia przez 45 minut, aż będzie miękka.
W międzyczasie rozgrzać pozostały olej na dużej patelni, następnie podsmażyć cebulę przez kilka minut, aż będzie miękka. Wmieszać chili i kminek, smażyć jeszcze 1 min, następnie dodać mielone, brązowieje przez 3-4 min. Wymieszać z czystym i fasolą z odrobiną wody i doprawić. Ogrzać i utrzymywać ciepło. Lub ostudzić, zamrozić na okres do 1 miesiąca, a następnie rozmrozić i podgrzać.
Zgarnij trochę miękkiego miąższu squasha, aby uzyskać wydrążenie, a następnie wymieszaj to z chili z połową kolendry. Wypełnij wnękę każdego squasha ćwiartką mieszanki, a następnie rozetrzyj pozostałą kolendrą. Ubrać szpinak z kroplą oliwy z oliwek, doprawić i podawać razem z kabaczkiem.