Dyni i imbiru smak

Dyni i imbiru smak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dyni i imbiru smak spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz dyni, szalotki, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dyni i Edamame Zosui z imbirowo-zieloną cebulą, Smaczek z dyni i jabłek, oraz Tacos z dyni z żurawiną - Jalapeño Relish.

Instrukcje

1
Wymieszaj ocet, cukier i sól w dużej misce, aż cukier i sól rozpuszczą się, następnie dodaj pozostałe składniki i dobrze Wrzuć. Chill relish, covered, tossing od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny (aby umożliwić rozwój smaków) i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
RozkoszRozkosz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn