Dwa Razy Pieczone Ziemniaki I
Dwa razy pieczone ziemniaki i jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 128 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, masło, łagodny ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyczyść i szoruj pieczone ziemniaki. Raz lub dwa razy przebić skórę widelcem.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 1 godzinę lub aż ziemniaki będą miękkie i twarde.
Ziemniaki lekko ostudzić.
Pokrój pieczone ziemniaki na pół i zgarnij miąższ w odległości 1/4 cala od krawędzi skorupy. Miąższ rozgnieść z mlekiem, solą i masłem do smaku. Stuff muszle z puree mieszaniny miazgi posypać szczyty startym serem cheddar.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia i piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut lub aż ser się rozpuści i będzie bąbelkowy.