Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu dash, pieczenia ziemniaków, ser cheddar, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj i przekłuwaj ziemniaki.
Piec w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do miękkości. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, odciąć cienki plaster z góry każdego ziemniaka i wyrzucić. Miąższ wyjąć, pozostawiając cienkie muszle.
W dużej misce rozgnieść miąższ masłem. Wymieszać z mlekiem, boczkiem, cebulą, szczypiorkiem, solą, pieprzem i 1 szklanką sera.
Łyżka do skorupek ziemniaków. Top z pozostałym serem i posypać papryką.
Piec w temperaturze 375° C przez 20 minut.
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera