Duńskie Batoniki Z Jabłkami
Danish Pastry Apple Bars to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Duńskie z jabłkami i cynamonem, Duńskie Bułeczki Cynamonowe, oraz Ciasto Duńskie Z Serem Pomarańczowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.)
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Ubij żółtko w miarce i dodaj tyle mleka, aby uzyskać 2/3 szklanki całkowitej cieczy. Mieszaj do mieszanki mąki, aż cała mąka będzie wilgotna. Ciasto podzielić na pół. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta w prostokąt i dopasuj do patelni o wymiarach 9x13 cali.
W dużej misce, połączyć jabłka, brązowy cukier, cukier biały, cynamon i gałka muszkatołowa. Włożyć mieszankę jabłkową do patelni.
Pozostałe ciasto rozwałkować i ułożyć na jabłkach. Brzegi uszczelnić i przeciąć szczeliny w górnym cieście. Ubić białko aż się spieni i posmarować skórką.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut, lub do złotego koloru.