Duszony w piwie mostek Żubrowy z warzywami korzeniowymi
Dobrym przepisem może być duszony w piwie mostek z żubrem z warzywami korzeniowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.88 za porcję. Mieszanka połówek moreli, pieprzu, chrzanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać morelę, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Morelowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Duszony mostek z warzywami korzeniowymi, Duszony mostek z warzywami korzeniowymi - 8 punktów, oraz Kurczak duszony w piwie z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby pokrój mostek żubra, aby zmieścił się w 6-litrowej wolnej kuchence.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
W kuchence umieścić marchew, pasternak, rzep i cebulę. Top z mostkiem bizona.
W średniej misce połączyć piwo, chrzan, czosnek, tymianek, pozostałą 1 łyżeczkę soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu; polać mostkiem żubrowym.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 godzin. Wymieszać połówki moreli. Przykryć i gotować jeszcze 2 godziny.
Przełożyć mostek bizona na deskę do krojenia. Mostek bizona pokroić w plastry na ziarno; ułożyć na półmisku. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść warzywa na talerz, rezerwując płyn do gotowania. Odcedzić płyn do gotowania i podać z mostkiem bizona i warzywami.