Duszony Strudel wieprzowy z sosem z zielonych jabłek
Duszony Strudel wieprzowy z sosem z zielonych jabłek to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 37g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać smalec, papryka, drobinka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszona Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Jabłkowo-Brandy, Strudel jabłkowy z sosem "cydr" , oraz Grillowane kotlety wieprzowe z sosem Tomatillo i zielonym jabłkiem.
Instrukcje
W zapiekance z grubym dnem podgrzewaj smalec do czasu palenia.
Dodać kawałki wieprzowiny, 5 lub 6 na raz, i gotować, aż złoty kolor brązowy. Usuń i dodaj marchew, cebula, papryka, papryka, drobinka, goździki, cynamon i gotować, aż zmiękną, o 8 do 10 protokół.
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mięso i wróć do wrzenia. Niższe ciepło i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny, aż bardzo miękkie. Doprawić solą i pieprzem i pozostawić do ostygnięcia 4 godziny w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Rozwałkuj ciasto strudel na prostokąt o wymiarach 10 na 14 cali.
Umieść zimny gulasz wieprzowy w środku i zwiń jak strudel. Zapisz wycięte kawałki ciasta, aby udekorować strudel wzorem lub imieniem ukochanej osoby.
Posmarować roztrzepanymi żółtkami, ułożyć na blasze ciastka i piec od 50 do 60 minut, aż się zarumienią i będą gorące w środku. Pozostawić na 10 minut i podawać z sosem z zielonego jabłka.