Duszony koper włoski i endywia

Duszony koper włoski i endywia
Duszony koper włoski i endywia to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz belgijską endywię, bulion warzywny, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak duszony na szybko z karmelizowanym koprem włoskim i Endywią, Endywia Duszona, oraz Endywia Duszona.

Instrukcje

1
Wykończ końcówki z endywii.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
2
Wytnij endywia na pół wzdłuż; Ustaw bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
3
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj czosnek, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Czosnek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Umieścić połówki kopru włoskiego, ściąć boki w dół, na patelni, i gotować na średnim ogniu przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj połówki endywii, ściąć boki w dół, i gotować przez 3 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
8
Dodaj bulion, sól i pieprz i wymieszaj z patelnią. Przykryć i piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
W razie potrzeby udekoruj liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
10
Podawać z wołowiną, wieprzowiną lub kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn