Duszony Chard Z Pomidorami I Pieczonym Czosnkiem
Duszony Chard z pomidorami i pieczonym czosnkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 48 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać szwajcarski chard, cukier, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron Z Czerwonym Boczkiem I Pieczonymi Pomidorami, Ciecierzyca z Chardą i pomidorami zapiekanymi na patelni, oraz Jajka Pieczone Z Chardą Szwajcarską, Parmezanem I Pieczonymi Pomidorami.
Instrukcje
Opłukać, lekko odcedzić i wstawić do dużego holenderskiego piekarnika.
Dodać 1/3 szklanki wody. Przykryć i gotować na średnim ogniu 16 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować 4 protokół lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać pokrojonego w kostkę pomidora i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 5 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z chard. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z octem.