Duszony Chard Z Pomidorami I Pieczonym Czosnkiem

Duszony Chard Z Pomidorami I Pieczonym Czosnkiem
Duszony Chard z pomidorami i pieczonym czosnkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 48 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać szwajcarski chard, cukier, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron Z Czerwonym Boczkiem I Pieczonymi Pomidorami, Ciecierzyca z Chardą i pomidorami zapiekanymi na patelni, oraz Jajka Pieczone Z Chardą Szwajcarską, Parmezanem I Pieczonymi Pomidorami.

Instrukcje

1
Opłukać, lekko odcedzić i wstawić do dużego holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać 1/3 szklanki wody. Przykryć i gotować na średnim ogniu 16 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Dobrze spuścić.
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować 4 protokół lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać pokrojonego w kostkę pomidora i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 5 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać z chard. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia70
Magazyn