Duszone warzywa z indyka i Azji

Duszone warzywa z indyka i Azji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego indyka i azjatyckich warzyw. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 47g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek z pięcioma przyprawami, sos sojowy o niższej zawartości sodu, sos hoisin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatyckie paszteciki i warzywa z indyka, Wolnowar Azjatycki indyk i warzywa, oraz Azjatyckie Golonki Jagnięce Duszone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć łodygi z grzybów; pokroić grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2
Umieść grzyby, paprykę i następne 3 składniki (przez pędy bambusa) w 7-litrowej kuchence elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy BambusaPędy Bambusa
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Połączyć sos hoisin i następne 5 składników (przez czosnek) w małej misce. Wymieszać z mieszanką warzywną w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ciepło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj olej rzepakowy do patelni; obracaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Udka indyka posypać równomiernie pięciopalczastym proszkiem i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udo Z IndykaUdo Z Indyka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
7
Dodaj połowę indyka na patelnię. Gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać indyka do powolnej kuchenki. Powtórz procedurę z pozostałym indykiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin lub aż indyk będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
9
Wyjąć indyka z kości; pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa. Odrzuć kości. Kapustę wymieszać z mieszanką warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
10
Podawać warzywa i bulion w poszczególnych miseczkach. Wierzch z indykiem; posypać równomiernie zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn