Duszone warzywa z indyka i Azji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego indyka i azjatyckich warzyw. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 47g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek z pięcioma przyprawami, sos sojowy o niższej zawartości sodu, sos hoisin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatyckie paszteciki i warzywa z indyka, Wolnowar Azjatycki indyk i warzywa, oraz Azjatyckie Golonki Jagnięce Duszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; pokroić grzyby.
Umieść grzyby, paprykę i następne 3 składniki (przez pędy bambusa) w 7-litrowej kuchence elektrycznej.
Połączyć sos hoisin i następne 5 składników (przez czosnek) w małej misce. Wymieszać z mieszanką warzywną w wolnej kuchence.
Ciepło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej rzepakowy do patelni; obracaj, aby pokryć.
Udka indyka posypać równomiernie pięciopalczastym proszkiem i czarnym pieprzem.
Dodaj połowę indyka na patelnię. Gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać indyka do powolnej kuchenki. Powtórz procedurę z pozostałym indykiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin lub aż indyk będzie miękki.
Wyjąć indyka z kości; pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa. Odrzuć kości. Kapustę wymieszać z mieszanką warzywną.
Podawać warzywa i bulion w poszczególnych miseczkach. Wierzch z indykiem; posypać równomiernie zieloną cebulą.