Duszone golonki jagnięce z koprem włoskim

Duszone golonki jagnięce z koprem włoskim
Duszone golonki jagnięce z koprem włoskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rosołu z kurczaka, trzy 15-uncji puszki, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce Z Kolendrą, Koprem Włoskim I Anyżem Gwiaździstym, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni wrzucić koper włoski, 2 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Golonki jagnięce osuszyć na papierowych ręcznikach i doprawić pozostałą solą i pieprzem. W holenderskim piecu podgrzej pozostały olej na średnim ogniu. Baranek brązowo do złotego, 4 do 5 minut na stronę. (W razie potrzeby wykonaj 2 partie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Usunąć jagnięcinę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
4
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Nadmiar oleju wylać z holenderskiego pieca. Wymieszać cebulę, czosnek, i rozmaryn. Gotować 1 minutę. Wymieszaj pomidory, wino, bulion i jagnięcinę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
BulionBulion
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Gotować jagnięcinę, aż będzie przetargu widłowego, o 2 i 1/2 godziny, od czasu do czasu fastrygowanie z płynem do gotowania. Po 1 godzinie umieść patelnię kopru włoskiego w piekarniku i piecz do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Podawać z sokami na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przechowuj: jagnięcinę i koper włoski można przechowywać osobno w lodówce do 3 dni. Aby zamrozić (tylko jagnięcina; koper włoski po rozmrożeniu staje się puszysty), podziel na poszczególne porcje z sosem. Ogrzać w piekarniku 375 F przez 35 do 40 minut lub aż sos będzie bulgotać. Jagnięcina przechowuje się w zamrażarce do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn