Duszona Żurawina-Kanapki Z Wołowiną Z Grilla
Duszona żurawina-kanapki z wołowiną z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 272 kalorie, 23G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue Z hickory smoke, cebulę instant, bulion wołowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Duszone Z Grilla, Grill Duszony Mostek Wołowy, oraz Kanapki Z Wołowiną Z Grilla.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku.
Dodać wołowinę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 3 godziny lub do bardzo przetargu, obracając wołowiny od czasu do czasu.
Usuń wołowinę z patelni. Spożyć 2 szklanki płynu do gotowania; wyrzucić pozostały płyn do gotowania. Pokroić wołowinę z 2 widelcami. Wróć rozdrobnioną wołowinę na patelnię.
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania, sos barbecue i sos żurawinowy; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Podawać mieszankę wołową na bułkach.