Duszona pieczeń w stylu włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 674 kalorii, 52g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pomidorów śliwkowych, rosół z kurczaka, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Włoski Styl Chuck Roast, oraz Chicago Italian Beef (Pot Roast Style) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w środku kawałka gazy, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić gałązki ziół i związać w wiązkę sznurkiem rzeźnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wołowinę doprawiamy solą i pieprzem, a następnie lekko obsypujemy mąką. Roztopić masło w dużej (6-quart) ognioodpornej zapiekance ustawionej na średnim ogniu. Gdy jest pienienie, dodać wołowinę i brązowy go ze wszystkich stron, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Mąka Uniwersalna
Wołowina
3
Dodać seler, cebula, marchew, i sacchétto di spezie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko zmiękną, około 2 minut. Podnieś ciepło do wysokości i dodaj butelkę wina. Gotuj, aż wino zacznie wrzeć, o 2 Więcej minut, odtłuszczając wszelki tłuszcz, który unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Seler
Cebula
Wino
4
Przecedzić borowiki przez sito o drobnych oczkach, zachowując płyn. Grzyby opłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć wszelkie ziarna, i dodaj je do zapiekanki wraz z odcedzonym płynem grzybowym, pastą pomidorową i pomidorami. Płyn powinien po prostu pokryć mięso. Jeśli nie, dodaj bulion z kurczaka lub wodę. Przykryć zapiekankę i piec w piekarniku, aż mięso będzie gotowane i miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Pasta Pomidorowa
Grzyby
Pomidor
Woda
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Sito
5
Mięso wyjąć z zapiekanki na deskę do krojenia, przykryć folią aluminiową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Deska Do Krojenia
6
Przecedzić bulion przez sito o drobnych oczkach i wyrzucić worek z warzywami i ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
7
Wlać bulion z powrotem do zapiekanki i ustawić na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i dodać maranta i 1/4 szklanki wina. Gotować, aby zmniejszyć i zagęścić płyn, o 5 protokół. Pokrój mięso w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta Trzcinowata
Bulion
Mięso
Wino
8
Podawać natychmiast, łyżki niektórych bulionu na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
9
Połączenie wina: średnio czerwone i pełne czerwonewariacja: jeśli masz resztki mięsa, rozdrobnij je i wymieszaj z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Mięso
Wino
10
Ciepło przez i służyć jako pikantny sos makaronowy na gotowane penne.