Duszona endywia z Faricots Verts

Duszona endywia z Faricots Verts
Duszona endywia z Faricots Verts jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz belgijską endywię, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Duszony kurczak z pieczarkami, migdałami i smażonymi fasolkami, Club 55 Haricots Verts, oraz Haricots Verts with Pancetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij okrągły papier woskowy, aby zmieścić się tylko wewnątrz 12-calowej patelni ciężkiej, następnie masło 1 stronie rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
2
Fit endywia, ściąć boki w dół, Ciasno na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać bulion, sok z cytryny, kawałki masła, cukier i sól, następnie przykryć endywią papierem wosk okrągłym, maślanym bokiem w dół,i gotować na wolnym ogniu, aż endywia będzie miękka, a płyn zagęści się i zmniejszy się do około jednej czwartej jego pierwotnej objętości, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
BulionBulion
CukierCukier
SólSól
4
Tymczasem, gotować fasolę w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, odkryte, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, a następnie ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Usuń papier woskowy z endywii, następnie delikatnie wymieszaj fasolę i gotuj, aż fasola zostanie podgrzana, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1
Fasolę można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w szczelnej plastikowej torbie wyłożonej zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn