Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy
Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 74 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 90 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz Bittersweet Chocolate chips, vanillan ekstrakt, gruby chleb jajeczny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy, Budyń chlebowy bananowo-Dulce de Leche, oraz Budyń z dyni z Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić chleb w dużej misce.
Skropić 3 łyżkami roztopionego masła; wymieszać.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Piec, aż chleb zacznie kolor, mieszając od czasu do czasu, około 12 minut. Super.
Pędzel 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z 1 łyżką roztopionego masła.
Wymieszać śmietanę i 1 szklankę dulce de leche w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do wymieszania i bulgotania.
Jajka i żółtka ubić w dużej misce.
Dodać rum, wanilię i sól; stopniowo ubijać w ciepłej mieszance dulce de leche. Wymieszać w kostkach chleba.
Niech namoczyć 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zmiksować czekoladowe chipsy do kremu.
Wlać do przygotowanego naczynia.
Piec budyń, aż nadmuchane i ustawić w centrum, o 35 protokół.
Ostudzić 15 minut. Posypać cukrem pudrem.
Podawać na ciepło, przechodząc więcej dulce de leche polewa obok.